Om Tyg & Design Interiör Sweden

Tyg & Design Interiör  Sweden AB startades sommaren 2011 av Sassa. Sassa har över 25 års erfarenhet i textilbranschen, vilket har gett Tyg & Design Interiör en stor yrkeserfarenhet, samtidigt en blick för dagens trender och mode. Vi erbjuder våra kunder ett helhetskoncept, allt är gjort på plats, med en hög kvalitet och känsla för detalj och finish. Varje projekt är skräddarsytt efter kundens behov och vi har förmåga att ta på stora projekt, kika gärna på våra referenser. Utöver textilinredning erbjuder vi även försäljning av möbler. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt prisförslag!

Vårt helhetskoncept består av:

» Rådgivning 
» Måttagning på plats
» Modell & färgsättning av gardiner
» Sömnad 
» Klädsel
» Montering av skenor och gardin stänger
» Gardin upphängning

» Gardin typer

- Hissgardin
- Pillégardin
- Skärmgardin
- Lammelgardin
- Panelgardin
- Rullgardin
- Ridågardin

» Persien Typer

- Träpersienn
- Aluminiumpersieen
- Träpersienn

- Aluminiumpersienn

 

» Handgjorda sänggavlar och kuddfodral

- Vi tillverkar våra egna sänggavlar och kuddfodral enligt kunds önskemål 

Om Sassa

Jag har alltid älskat att sy och göra saker för hand, min inspiration kommer från min mormor som lärde mig att sy i tidig ålder. 

Som tonårig började jag sy mina egna kläder och när jag flyttade hemifrån väcktes ett stort intresse för heminredning. Jag och min svägerska startade då en gardin syateljé och erbjöd heminredning till privatkunder. När efterfrågan växte började vi erbjuda våran tjänster till offentliga miljöer och jag utvecklade mig som textilkonsult. I samarbete med inredningsföretag och arkitekter har Sassa jobbat med välkända restauranger, barer och hotell, inklusive Resturang Palace i Göteborg, Hard Rock Cafe i Göteborg och Oslo, Griffins Steakhouse i Stockholm, Starbowling Göteborg, Hotell Scandic Rubinen i Göteborg och många fler.
 
Efter över 20 års erfarenhet har jag nu startat Tyg & Design Interiör Sweden AB. Medan jag nu ser över verksamheten, tycker jag fortfarande om att vara aktiv i varje process som gör det möjligt för mig att hålla kvalitetskontroll, erbjuda gedigen kunskap, hög kvalité och ett personligt engagemang.